Ce este Vital Berry Marketing Export?

partenereul tau de incredere

Fiind infiintata in anul 2010, are ca obiect de activitate comercializarea fructelor de afin in stare proaspata in tarile apartinand Comunitatii Europene si nu numai. Totodata, Vital Berry Marketing Export detine un portofoliu bogat cu clienti din Romania care au infiintat plantatii de afini, oferindu-le acestora serviciile de consultanta necesare pentru buna dezvoltare a culturii de afini, precum si asistenta tehnica.

Citeste in randurile de mai jos mai multe detalii
vbm-export

Servicile oferite

pentru ca suntem cei mai buni

De ce sa alegeti Vital Berry?

5 motive pentru a lucra cu noi

Numeroasele comenzi onorate la timp si respectarea termenelor de livrare ne fac sa fim partenerul dvs de incredere!

Experienta noastra in domeniu se caracterizeaza prin numarul de producatori care a crescut de la an la an. In prezent avem 17 producatori si o suprafata totala de 134,74 hectare suprafata plantata.

Echipa Vital Berry Marketing Export este formata din personal cu experienta, cu pregatire multidisciplinara,
dinamic si flexibil, cu capacitate ridicata la efort fizic si intelectual, deschis la nou, apt sa abordeze si sa solutioneze in timp si in conditii de calitate atributii din domenii diverse cu grad ridicat de complexitate.​

Calitatea serviciilor cat si a fructelor pe care le comercializam sunt sustinute de certificatul GLOBAL GAP precum si de exporturile din Uniunea Europeana si nu numai.
Suntem la dispozitia colaboratorilor pentru solutionarea diverselor probleme / situatii intampinate in activitatea desfasurata pe toata durata contractului.

Parteneri

 

logo

Agrocentral a luat fiinţă în 2011 în localitatea Ilia, judeţul Hunedoara odată cu apariţia noilor sere şi a fermelor de fructe şi legume de pe Valea Mureşului din judeţ şi formarea primelor asociaţii.
Adresa : Strada Libertatii, nr.43, ILIA, Jud.Hunedoara, România.
  • Tel/fax : + 40 254 282 300
  • Tel : 0722 447 448
  • Email : info@agrocentral.ro

Certificate_ISABV
certificat-ifs-color