office@vitalberry.ro+40 0254 246 124

Ce este Vital Berry Marketing Export?

partenerul tău de încredere

Fiind infiintata in anul 2010, are ca obiect de activitate comercializarea fructelor de afin in stare proaspata in tarile apartinand Comunitatii Europene si nu numai. Totodata, Vital Berry Marketing Export detine un portofoliu bogat cu clienti din Romania care au infiintat plantatii de afini, oferindu-le acestora serviciile de consultanta necesare pentru buna dezvoltare a culturii de afini, precum si asistenta tehnica.

image
image

Serviciile Noastre

image

Consultanță

Societatea Vital Berry Marketing Export ofera consultanta, pas cu pas, celor interesati in a-si infiinta plantatie de afini, incepand cu o analiza financiara, recomandarea soiurilor de afini in functie de zona in care se doreste a se infiinta plantatie, programe ingramasant si continuand cu preluarea fructelor de producatori.

image

Preluare Fructe

Fructele sunt preluate la sediul societatii, in timpul receptionarii acestora fiind supuse unui prim control de calitate, urmand a fi trimise spre procesare.

image

Procesare

Dispunem de un spaţiu modern de ambalare şi depozitare. Racirea afinelor culese din plantatie se face cu ajutorul instalaţiilor frigorifice performante, permitand astfel sa aducem fructele la temperatura optima inainte de a fi ambalate si a le pastra la o temperatura constanta.

image

Certificate

Certificat IFS
Certificat IFS
image

Colaboratori